Sayfalar

Çarşamba, Şubat 29, 2012

18.Blogger Bedava blog (site ) sahibi olmanın faydaları


Bedava blog (site ) sahibi olmanın faydaları nelerdir ( Ön Söz ) (Konu : 18)

Bedava Blog sitesi sahibi olabilirsin
Günlük yazı, resim,video, ajandanı hazırlayabilir, doğum yıl dönümü, kutlamalar,aile  bütçesi, site sayfan için iletişim formu ve (Google + )'da, sayfa oluşturarak tüm dünya ile tanışabilirsin.Word, excel,fotograf, çizim, deneysel çalışma alanlarında çalışabilir yeni buluşlara imza atmak isteyebilirsin, hatta aklına gelemeyecek çizimleri de yapabilirsin.
Bilgisayarındaki eksik proğramları kurmaktan, site yapımına kadar tüm bu işlemlere ücretsiz ulaşman için tek yapman gereken şey yazdığım yazılara  yorum yazarak veya iletişim formunu kullanarak sitede aktif olmandır.

Benim önerim;  beğendiğin bir yazı hakkında yorum bırakarak işe başlaman olacaktır.Şöyle bir soru aklınıza gelebilir. Bu işten ne kazanıyor ki bu kadar öneriyor. 
Evet haklısın tek kazancım okuyucu kitlesi  ve bu kitleden oluşacak arkadaşlıklar, dosluklar. Bu benim için yeterli bir unsur. Öğrendiklerinizle  kendi hayat çizginizi seçmeniz kadar güzel bir duygu yaşamak istemezmisiniz ?
Hayatınızın yönünü kendiniz belirleyeceksiniz. Kendi sitenizin patronu ve yöneticisi olmanız bence çok önemli. Şimdiye kadar geç bile kalmışım diyeceğiniz bilgileri gereksinmelerinizi hemen  tamamlayın. Özgün olmaya çalışın. Aynı yolu sizde izleyerek, insanlara yardımcı olun.
İşleyeceğiniz konu ne olursa olsun bir okuyanı mutlaka vardır ve olacaktır.
Analattığım bu aygulama ile kendine olan güvenin ve geleceğe bakışın değişecektir.Buna inanmanız için denemeniz gerekli.Düşmeden acı hissedilemeyeceğine göre , konuyu uygulamadanda mutluluğu anlamanız mümkün değildir.Yoksa yazdıklarım, okuyup geçeceğiniz alalade bir yazıdan hiçbir  farkı kalmayacaktır.
Yazılarınızda öncelikle hedeflerinizi belirleyin, kendiniz  kazanmaya çalışın. Bu yazım ile  burada,  insanlara karınlarını doyurmaları için sofralarına balık sunmuyorum.Onlara gelecek hayatlarında, hergün sofralarında yemek yemeleri için gerekli araçlardan sadece bir olta takımı veriyorum.Olta takımı sözünü anlamayabilirsin.
Çok doğaldır. O zaman yapılacak tek şey yazının başına dönerek nelerin verilebileceğine ne kazanabileceğinize tekrar bakmaktır.Tekrar okuduğunuzda anlayacaksınız.
Şunu unutmamamız çok önemlidir,lütfen okumaya devam edin. Yazdığınız yazı, resim veya bir video, yorum ve beğenin, "sosyal içerikli sitelerdeki sayfalardan bahsediyorum"  ömrü en fazla 3 dakikadır. Evet yanlış duymadınız 3 dakkidan sonra sayfada birşey göremessiniz. Binlerce insan yazı , resim, video gönderiyor, bu yazılar bir alt sayfaya akacağından çok iyimser olarak 3 dakika dedim. Hayatımızın akışı  bu kadar basit olmamalı diye düşünerek bu yazıyı yazmak istedim.
Sizde insanlarla birşeyler paylaşırken kalıcı paylaşımlar sağlamanız için geriye dönük uygulamalarınızı depolayabileceğiniz,  koskoca bir siteniz ve  dosyanız olsun.Yazdıklarınızdan ve paylaşımlarınızdan zevk alın.
Haydi durmayın , düşünün  ve başlayın.Bence hemen ilk yazımızdan başlayabilirsiniz.
Kolay gelsin.

1. Bedava Blog Sitesi Nasıl Kurulur ( Konu : 1 )

Sitenizdeki başarı İstatisliklerinizi inceleyin
SON GÖRÜNTÜ
20.02.2012 PAZARTESİ 17,30

Google Takvimlerde istediğinizi yapın kendi dilinizde
Şu anda izlediğiniz sitemden görüntü
Dünya insanları ile görüşmeye ne dersiniz.Onlar yazsın yazdıklarını kopyalayın buradaki çeviri kısmına yapıştırın istediğiniz dile Çeviri aracı çevirsin siz okuyun, siz dilinizde yazın kullandığınız farklı dile göre çevirin yazıyı kopyalayıp karşı tarafın yazdığı yere yapıştırın ve gönderin.Artık yabancı dilde konuşabileceğiniz birileri var demektir.Kolay gelsin.Kullanın zevkini alacaksınız.
İpucu: Blog'umda yapmış olduğum site kurulum anlatımlarınıBlog sitesi kurulumu navigasyon menü başlık kısmında toplamaya ve elimden geldiğince de sıralı tutmaya çalışıyorum. Sayfa akışlarında bu listeleme yapılamadığından ayrı bir alana topladım.Yayınlamış olduğum tüm içeriklerin sıralı toplanmış kısmından takibi kolaydır.Aşağıda resimli gösterilmiştir. Görüşmek üzere.Saygılar.
Sidebar'dan görüntü 






Adnan GÜNEY 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder